E Kapi doktora Hasanagića - Original 50ml

E Kapi su prirodna i efikasna terapija protiv urinarnih infekcija izazvanih ešerihija koli i drugim mikroorganizmima. Odobrene i registrovane od Ministartstva Zdravlja Kanade, EU, Srbije.

Cijene naših proizvoda na web šopu i u prodavnicama mogu biti različite!.

Samo neki od naših proizvoda su dostupni u ostalim krajevima svijeta. Posjetite našu Internacionalnu biljna apoteku

100.00 KM

958 na zalihi

5.00 out of 5
(1 recenzija korisnika)
SKU 7F-AF5I-FKME Categories , Tag

Opis

E Kapi doktora Hasanagića su prvi proizvod Bosne i Hercegovine odobren i registrovan od Ministartstva Zdravlja Kanade za pomoć kod urinarnih infekcija.

Napravljene od biljnih ekstrakata, efikasno rješavaju bez štetnih posljedica infekcije urinarnog trakta izazvane ne samo ešerihija koli, već i drugim bakterijama.

Djeluju na više načina:

  1. E-Kapi, kao prvo, djeluju antibakterijski. To znači da aktivne supstance biljnih ekstrakata ubijaju i sprečavaju razmnožavanje bakterija i smanjuju njihov broj u ureteru.
  2. E-Kapi stvaraju sredinu u urinarnom traktu koja je vrlo nepogodna za širenje i razmnožavanje novih generacija ovih nametnika. To jest formiraju zaštitni film na zidovima urinarnog trakta tako da preživjele bakterije nemaju za šta da se zakače i ćime da se hrane te je i novo razmnožavanje onemogučeno.
  3. Takođe E kapi djeluju i diureticki te i ako kojim slučajem neka bakterija i preživi kapi pomognu bržem izmokravanju istih iz urinarnog trakta.

Zavisno od jačine infekcije i razloga zbog kojih je do ove došlo, jedna do tri terapije mogu biti potrebne. U oko 70% slučajeva jedna terapija je dovoljna. U rijetkim slučajevima gdje postoje i druge zdravstvene tegobe ili gdje je imuni sistem jako oslabljen 3 ili više terapija može biti korišteno bez bojazni od štetnih posljedica ili kontraindikacija.

Sigurne za djecu i odrasle i preporučene od sve većeg broja medicinskog osoblja.

Klikni ovdje za pisma i ispovjesti pacijenata.

Pogledajte i naše E2 Kapi koje se koriste preventivno.

Za izrazito jake infekcije urinarnog trakta i prostate pogledajte E-Kapi PLUS verziju.

Dodatne informacije

Težina 0.05 kg
Dimenzije 9 × 2 × 2 cm

1 recenzija za E Kapi doktora Hasanagića – Original 50ml

  1. 5 out of 5

    Sigurno pomažu

    Poslije dvije godine uzastopnih infekcija ešerihijom uspjela sam se riješiti ove napasti uz pomoć E kapi i doktora Hasanagića. Zahvaljujem do neba.

Napiši recenziju

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.