Elasti Joint 350 grama

ElastiJoint® obezbeđuje organizmu sirovine za obnavljanje i stvaranje proteina, kose, kože i vezivnog tkiva u zglobovima i ligamentima.

Doziranje i način upotrebe: Pomješati sadržaj 1 dozirne mjerice (12,5 g) 2,5 dl vode ili napitka po ukusu.

PAKOVANJE: 250 grama

SERVIRANJA: 28

SERVIRANJE: 12,5 grama

Akcija!

Opis

Za Elasti Joint mozemo iz iskustva reći da je najdjelotvornija formula na tržištu.
Iako je primarno zamišljen kao pomoć vrhunskim sportašima Elasti Joint™ mogu koristiti svi koji traže pomoć kod: Osteoartritisa i artroze

Aktivne komponente (kolagen, MSM, glukozamin, hondroitin) predstavljaju gradivnu materiju za zglobove i ligamente, čija snaga treba da se povećava uporedo sa jačanjem i stvraranjem mišićne mase. Osobe oboljele od osteoartritisa takođe nalaze olakšanje dodatkom ovih sastojaka svakodnevnoj ishrani.

Hidrolizovan želatin je sastavni dio kolagena, osnove za stvaranje vezivnog tkiva kože, ligamenata, hrskavice, vertebralnih diskova, zglobova, zidova kapilara, kao i zuba i kostiju. Glukozamin sulfat u najvećem procentu sačinjava hrskavicu. Pomaže stvaranje sinovijalne tečnosti, koja podmazuje zglobove, i proteoglikana, velikih molekula u hrskavici koji služe za ublažavanje udarca, koje trpe zglobovi pri kretanju. Hondroitin sulfat je derivat glukozamina koji utiče na fleksibilnost vezivnog tkiva. MSM (metilsulfonilmetan) je prirodni izvor biološki aktivnog sumpora, koji se nalazi u hrskavici.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Elasti Joint 350 grama”

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.