Pozicija romatica hostese

Aromatica hostese

Hvala vam na interesovanju za pridruživanje našem timu u Aromatica. Sa zadovoljstvom pružamo dodatne detalje o poziciji hostese i uvjereni smo da ova uloga nudi nagrađujuću priliku pravim kandidatkinjama. Posao je poprilično jednostavan.
U ovoj ulozi, Vi biste prvenstveno distribuirali brošure turistima koji su u prolazu, predstavljali im naš asortiman proizvoda i ohrabrivali ih da uđu u naše prodavnice.

Ovo je angažujuća uloga koja zahtijeva komunikacijske vještine i toplu, privlačnu ličnost. Kao naša hostesa, biste stajali ispred jedne od naše dvije prodavnice na Baščaršiji, noseći tradicionalnu bosansku odjeću koju mi obezbjeđujemo, kako bi smo ponudili jedinstveno kulturno iskustvo našim kupcima.

Naknada za ulogu je 33KM za svaku smjenu od 5,5 sati. Vaša isplata će biti izvršena svakog petka, počevši od kraja vaše druge nedjelje. Na primjer, ako vaš radni odnos počinje u subotu, 8. jula, vaš prvi datum isplate biće petak, 21. juli. Poslije prve plate, isplata je svakog petka, to jest svakih 7 dana.

BONUSI:
Visoko vrednujemo obavezu i nagrađujemo je adekvatno. Hostese koje ispune 48 radnih dana, ili otprilike 2 mjeseca rada sa nama, dobićete dodatnu nagradu od 240KM, efektivno povećavajući vašu stopu po smjeni za 5KM. Hostese koje odustana od pozicije prije odrađenih 48 smijena nisu kvalifikovane za bonus od 240KM. Za zainteresovane hostese postoji mogučnost i rada duplih smijena u toku radnog dana.
Osim toga, sa zadovoljstvom napominjemo da najbolje i najaktivnije hostese imaju priliku zaraditi dodatne novčane bonuse za izvanredne performanse. Također postoji potencijal za stalne pozicije unutar naših prodavnica za one koje pokazuju dosljedno visoke rezultate i interes da se za stalno prikljuće Aromatica timu.

Naše smjene su od 10:00-15:30 i 15:30-21:00. Očekujemo da će naše hostese biti potpuno spremne za rad u 10:00 za prvu smjenu i 15:30 za drugu smjenu. Imajte na umu da ovo znači biti potpuno spreman, a ne samo dolazak u ova vremena. Kako su smjene duge 5,5 sati, nema formalne pauze za ručak, ali razumijemo potrebu za obnavljanjem energije i dopuštamo grickanje kada nije gužva.

Ova uloga je savršena za otvorene, nasmijane i komunikativne osobe. Uključuje značajan nivo interakcije sa javnošću. Stidljivost ili introvertnost ne bi odgovarale očekivanjima ove pozicije.
Nadamo se da vam ove detaljne informacije pomažu da donesete informiranu odluku. Ako imate bilo kakva daljnja pitanja, slobodno nas kontaktirajte. S nestrpljenjem očekujemo vašu prijavu!
S poštovanjem,
Aromatica Team

Dodatne informacije o Aromatica proizvodima i našem timu možete vidjeti u našem online magazine. Na stranici 9 magazina možete i vidjeti fotografiju naših hostesa u nošnjama.
https://aromatica.hflip.co/br1